Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 17:14

Через кризу італійські клуби вилетіли з Ліги Чемпіонів

Через кризу італійські клуби вилетіли з Ліги Чемпіонів

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані пояснив невдалий виступ італійських клубів в Лізі чемпіонів наслідками фінансової кризи. За словами Галліані, в даний час англійські клуби заробляють значно більше італійських, і тому англійці перемогли італійців, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Віце-президент "Мілана" нагадав, що десять років тому італійські клуби були найбагатшими і домінували на європейській арені. Галліані вважає, що якщо нинішній стан речей не зміниться, то це стане катастрофою для італійських клубів.

У 1/8 фіналу Ліги чемпіонів сезону-2008/09 всі три італійські команди, що дійшли до цієї стадії, зазнали поразки. "Ювентус" за сумою двох зустрічей поступився "Челсі", "Інтер" - "Манчестер Юнайтед", а "Рома" - "Арсеналу", пише lenta.ru.

Другий сезон поспіль у чвертьфіналі Ліги чемпіонів зіграють чотири англійські команди - "Манчестер Юнайтед", "Ліверпуль", "Челсі" й "Арсенал". Разом із ними до другого раунду плей-офф вийшли іспанські "Барселона" та "Вільярреал", німецька "Баварія" і португальський "Порту".

Зараз ви читаєте новину «Через кризу італійські клуби вилетіли з Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути