пʼятниця, 31 жовтня 2008 20:50

Через фінансові проблеми "Прикарпаття" може залишити Першу лігу

Перший дивізіон українського футболу може зазнати чергової втрати. Івано-франківське "Прикарпаття" офіційно сповістило ПФЛ про свої фінансові проблеми, через які команда не зможе виїхати на черговий матч першості в Охтирку.

Про це на скликаній у п"ятницю прес-конференції повідомив президент прикарпатського клубу Анатолій Ревуцький. Чи виступатимуть іванофранківці далі, наразі невідомо.

Як би не склалася доля команди, "Прикарпаття" вже несе кадрові втрати. Напередодні, очевидно, назовсім залишив Івано-Франківськ Степан Матвіїв та група гравців, закликаних ним у літнє міжсезоння. Їм, як і решті футболістів, клуб заборгував зарплатню за останні півтора місяця.

Нагадаю, що до зимового антракту "Прикарпаття" повинно зіграти чотири матчі: 8-го листопада – із "Закарпаттям" (вдома), 16-го – з "Оболонню" (вдома), 23-го – з "Десною" (у гостях), 27-го – з "Феніксом-Іллічівцем" (у гостях). Якщо ж "Прикарпаття" не вийде і на найближчий домашній поєдинок, то автоматично буде зняте з дистанції, а його результати анульовано.

champion

Зараз ви читаєте новину «Через фінансові проблеми "Прикарпаття" може залишити Першу лігу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути