Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 12:56

Церемонія переїзду на новий стадіон обійшлася "Ювентусу" в 2 млн євро
13

У четвер, 8 вересня, в Турині пройшла церемонія відкриття нового стадіону футбольного місцевого гранда - прославленого "Ювентуса", який названо "Ювентус Арена".

Для церемонії клуб не пошкодував 2 млн євро на грандіозне шоу, що можна порівняти за вартістю церемонії закриття Ліги чемпіонів.

У ході церемонії відкриття була коротко представлена ??історія "Ювентуса", який є одним з найстаріших та найпопулярніших клубів Італії, після чого почався зворотний відлік від 114, за кількістю років клубу, а в останні 29 секунд (число, завойованих кубків) глядачі побачили фази будівництва нового стадіону. Потім було яскраве шоу з суміші світла і музики, хореографічних постановок за участю акробатів, арії Пучіні та феєрверків.

Директор стадіону, який став першим приватним стадіоном в Італії, зазначив, що нова споруда, розрахована на 41 тисячу відвідувачів, не тільки приваблива естетично (дизайн інтер'єру від Pininfarina), але і має інноваційну систему безпеки.

Уже в жовтні вболівальники зможуть відвідати з екскурсією новий стадіон. Керівництво клубу сподівається, що дана подія зможе посприяти початку нового переможного циклу.

Зараз ви читаєте новину «Церемонія переїзду на новий стадіон обійшлася "Ювентусу" в 2 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути