неділя, 14 серпня 2011 16:19

Каладзе відмовив "Ювентусу"

Каладзе відмовив "Ювентусу"

Грузинський захисник італійського "Дженоа" Каха Каладзе, відомий за виступами за київське "Динамо" та італійський "Мілан", зізнався, що прийняв рішення продовжити контракт зі своїм нинішнім клубом, незважаючи на те, що його кликав до своїх лав туринський "Ювентус".

"У мене були пропозиції. Наприклад, від "Юве", але я віддав перевагу "Дженоа", і не тому, що там я злякався конкуренції. Але грати завжди - це зовсім інша справа. Я вдячний всім, я радий, що зробив такий вибір.

У Генуї в мене помінялася життя. Коли я потрапив в "Дженоа", я був у важкій ситуації. "Мілану" я завжди буду вдячний за чудові роки, які ми прожили разом, але останній сезон (2009-2010) був складним. Через травму я мало грав.

А тут я в першу чергу відновив свої фізичні кондиції. Коли працюєш, і це стосується не лише футболу, важко йти вперед, не відчуваючи себе щасливим", - цитує Каладзе "Евро-Футбол.ру" з посиланням на calcionews.net.

Нагадаємо, 31 серпня 2010 року після 10-річного перебування у "Мілані", Каладзе підписав контракт з "Дженоа" строком на 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «Каладзе відмовив "Ювентусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути