Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 15:30

Черчесов хоче очолити збірну Австрії

Колишній головний тренер "Спартака" Станіслав Черчесов дав інтерв"ю австрійському виданню tt.com, у якому заявив, що не проти очолити збірну Австрії.

- Чом би і ні. Це було б дуже цікавим завданням. Я впевнений в майбутньому австрійського футболу. В Австрії дуже сильні юнацькі і молодіжні команди, - показав свою обізнаність російський тренер. - Правда, поки про це можна говорити чисто гіпотетично. В даний момент, я всіляко бажаю успіхів нинішньому тренерові Карелові Брюкнеру, - відзначив Черчесов.

Також Станіслав Черчесов розповів про свою роботу в московському "Спартаку": - То була дуже болісна поразка в Лізі чемпіонів від київського "Динамо", але в чемпіонаті ми йшли в трьох очках від другого місця. З Лаудрупом команда звалилася на п"яте місце. Це було рішення президента клубу, після чого я попрощався з командою.

- Я відкритий для пропозицій, мені лише важливо, щоб за цими пропозиціями стояли серйозні люди. Я зовсім не проти повернення до Австрії, - резюмував Станіслав Черчесов.

sovsport
Зараз ви читаєте новину «Черчесов хоче очолити збірну Австрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути