неділя, 23 квітня 2017 04:30

Чемпіонський поєдинок Макса Бурсака в США. Українець програв за очками

Чемпіонський поєдинок Макса Бурсака в США. Українець програв за очками
Макс Бурсак проведе в США бій життя. Фото: boxnews.com.ua

Слава Україні! Доброго ранку, панове!

Зовсім скоро, в американському Карсоні третій українець спробує долучитись до когорти наших чинних чемпіонів світу з професіонального боксу Василя Ломаченка та Олександра Усика.

32-річний киянин Макс Бурсак проведе бій свого життя. Він зробить усе щоб відібрати титул WBO у суперсередній вазі у його володаря, непереможного мексиканця Гільберто Раміреса, 25 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурсак мусить ризикувати в титульному бою

Gazeta.ua проведе текстову трансляцію поєдинку починаючи з 5:00 години.

Аби мати шанс на перемогу Максу необхідно стрибнути вище голови, показати свою найкращу форму. В ринг виходить українець!

За ним - Гільберто Рамірес, перший мексиканець - чемпіон світу у суперсередній вазі.

В куті Бурсака тренер Сергій Гордієнко і менеджер Олександр Красюк.

Ринг-анонсер оголошує учасників двобою і бій стартує!

1 раунд. Напружений раунд. Значно вищий на зріст мексиканець викидає більше ударів, активніший. Очевидно, раунд за ним. Гордієнко радить не віддавати середину і частіше боксувати передньою рукою.

2 раунд. В кінці раунду Бурсак нарешті продемонстрував те, як має діяти. Затиснув суперника в куті рингу і провів серію своїх ударів. Чи переконало це суддів - питання.

3 раунд. Чемпіон виграє раунд. Він викидає багато ударів з дистанції, діє на випередження, збиває українця з прицілу.

4 раунд. На жаль, поки не видно, за рахунок чого Бурсак збирається перемогти суперника. Гордієнко закликає підопічного більше працювати і не давати себе бити.

5 раунд. Рефері знімає з Макса очко за постійне в'язання суперника. Черговий раунд за мексиканцем.

6 раунд. Рамірес продовжує діяти активніше, багато пробиває з дистанції. Бурсаку не вистачає фізичних кондицій працювати в такому темпі. Поки односторонньо.

7 раунд. Абсолютно нічого не виходить в українця. Тренер радить легкі удари чергувати з жорсткими. Очевидно, йому треба піднімати темп і нарешті почати пресингувати суперника.

8 раунд. Мексиканець легко перебоксовує українського претендента. Раунд подібний на раунд. І, на жаль, в Бурсака абсолютно не видно жодних шансів.

9 раунд. Черговий раунд за чемпіоном. Чи вистачить Бурсаку сил хоча б щось показати в чемпіонських раундах?

10 раунд. Мусимо констатувати. Макс провалює поєдинок. Він суттєво поступається супернику у класі. В нього не видно плану на бій. Або він не готовий функціонально його втілювати.

11 раунд. Рефері знімає з українця ще одне очко за аналогічне порушення. Але яке це має значення. Бурсак безпросвітно поступається за очками. Чи зможе Макс віддати все, ризикнути у фінальному раунді?

12 раунд. І в останньому раунді у Макса нічого не виходить. А на останніх секундах ще й напропускав від чемпіона. Оголошення рефері - чиста формальність. Бурсак не скористався своїм чемпіонським шансом.

120:106 - усі троє суддів віддають перемогу Раміресу з розгромним рахунком. Бурсак програв кожен із 12-ти раундів.

Що ж, дива, на жаль, не сталося, Макс Бурсак прогнозовано поступився більш сильному опоненту. Дякуємо, що були з нами, всього вам найкращого!

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонський поєдинок Макса Бурсака в США. Українець програв за очками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути