вівторок, 02 грудня 2008 14:48

Чемпіонка світу з легкої атлетики вкусила поліцейського

Французький суд засудив дворазову чемпіонку світу з легкої атлетики Юніс Барбер до штрафу в п"ять тисяч євро за укус і образу поліцейського, а також за опір, наданий при затриманні. 34-річна Барбер, повністю заперечлива свою провину, назвала свої дії самозахистом, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

Інцидент за участю спортсменки і шести офіцерів французької поліції відбувся в березні 2006 року в Парижі. За словами Барбер, вона повернула на вулицю, рух по якій був тимчасово заборонений, і її зупинив поліцейський. Легкоатлетка стверджує, що коли вона опустила скло, офіцер ударив її по щоці.

Барбер спробувала чинити поліцейському опір і укусила його. Офіцерові прийшли на допомогу ще шість поліцейських, які наділи на спортсменку наручники і відвезли її в ділянку, де вона провела 28 годин. Барбер вважає, що поведінка поліцейських могла бути викликана расовою неприязню.

Юніс Барбер народилася в Сьєрра-Леоне і у складі збірною цієї країни виступала на Олімпіадах 1992 і 1996 років. У 2000 і 2004 роках вона представляла на Олімпійських іграх Францію. Своїх головних успіхів Барбер досягла на чемпіонатах світу: у 1999 році вона виграла золоту медаль в семиборстві, а в 2003 році - в стрибках в довжину.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонка світу з легкої атлетики вкусила поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути