четвер, 11 березня 2010 18:10

Чемпіонка світу з бодибілдингу працює вчителькою молодших класів (ФОТО)

Абсолютна чемпіонка світу з бодибілдингу Лариса Прищепа найближчі два роки не планує виходити на спортивні подіуми.

Досі відновлюється після попередніх виступів, - розповіла вона журналу "Країна". Останній раз у змаганнях вона брала участь 2007 року.

"Такого рівня змагання, як у мене були, можна проводити раз на рік, а деколи роблять рік паузи. А я по тричі на рік виступала, тобто майже рік сиділа на дуже страшних дієтах. Це було неправильно, але мені хотілося, з усіх кінців світу йшли запрошення. Я не змогла встояти - а якщо після перерв більше не буде запрошень?"

Зараз чемпіонка працює вчителькою молодших класів у школі N27 у Вінниці. Вечорами тренує кількох дівчат. Каже, що жінкам для виступів на змаганнях з бодибілдингу потрібно тренуватися удвічі більше, ніж чоловікам. А найважче — дотримуватися дієти.


"Вона складається з трьох етапів, - розповідає Лариса Прищепа. - Перший - це набір маси. Перед тим, як виступати, жінка має стати великою. В цей період я їм побільше каш - без підлив, суп, варену або печену телятину і курятину. Дозволяю собі фрукти. Про солодощі й хліб навіть не згадую - вони в раціоні просто не існують. Те саме з жирним і смаженим. Так триває півроку-рік.

Про наступні етапи дієти бодибілдерів та нюанси викладання в школі читайте повний матеріал в свіжому номері журналу "Країна", який з"явиться в продажу 12 березня.

Найцікавіші матеріали попереднього номеру за 5 березня можна прочитати тут.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонка світу з бодибілдингу працює вчителькою молодших класів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути