Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2015 20:29

Чемпіонат Іспанії. "Севілья" - "Реал" - 3:2

Чемпіонат Іспанії. "Севілья" - "Реал" - 3:2
Коноплянка допоміг "Севільї" перемогти "Реал"

Всім доброго вечора! Сьогодні "Севілья" Євгена Коноплянки зіграє домашній матч з мадридським "Реалом". Початок зустрічі о 21:30.

Це останній матч одного з ключових футболістів збірної України напередодні стикових матчів з командою Словенії. Завтра синьо-жовті розпочнуть підготовку до плей-оф відбору на Євро-2016.

Перед вирішальними поєдинками за збірну український хавбек має хорошу ігрову практику у "Севільї". Здається, процес адаптації завершився успіхом. Як підтвердження, сьогодні Коноплянка розпочне матч у стартовому складі.

Чемпіонат Іспанії

11-й тур

"Севілья" - "Реал"

"Севілья": Ріко, Феррейра, Рамі, Андреоллі, Тремулінас, Нзонзі, Крихов'як, Вітоло, Банега, Коноплянка, Іммобіле.

"Реал": Касільяс, Даніло, Пепе, Рамос, Начо, Каземіро, Кроос, Модріч, Іско, Бейл, Роналду.

Перший тайм

1 Гравці "Реала" першими торкаються м´яча

6 Начо вже на старті матчу обзавівся гірчичником

9 Коноплянка легко обіграв двох суперників один в один, але українцеві забракло довжини поля. М´яч вийшов за лінію від Євгена.

11 Спочатку Роналду, а згодом Начо мали хороші моменти біля воріт Ріко, але гравцям "Реала" не вдалося пробити голкіпера "Севільї"

22 ГОЛ! Серхіо Рамос забиває розкішний гол боковими ножицями. Капітан "Реала" у падінні впав на плече, але уник травми. Захисник зможе продовжити гру.

29 "Реал" тотально володіє м´ячем. У гостей більше 10 ударів по воротах. У "Севільї" поки півтори моменти.

31 Рамос таки не зможе продовжити гру. На його місце виходить Рафаель Варан. Капітанська пов´язка перекочувала на руку Пепе.

35 Коноплянка подав кутовий. Крихов´як пробив вище воріт.

36 ГОЛ! Чіро Іммобіле з дуже гострого кута низом замикає подачу з кутового у виконанні Коноплянки. Італійський нападник емоційно зриває з себе футболку і отримує попередження від арбітра. Головне, не повторити цей трюк, якщо оформить дубль.

40 Коноплянка пропустив простріл з лівого флангу на Іммобіле, але Чіро з пари метрів не влучив у ворота. З гострого кута він вмудрився забити, а у вигідній ситуації змарнував нагоду вивести свою команду вперед.

43 Коноплянка опинився на газоні, але м´ячем володіла "Севілья" і арбітр не фіксував порушення правил. З Євгеном все добре. Михайло Фоменко і вболівальники збірної України можуть не хвилюватися.

45 Йдемо на перерву за рахунку 1:1. Хоч "Реал" і значно більше володів м´ячем, але за голами поки рівність. Відзначимо активність Коноплянки наприкінці тайму. Саме після його подачі кутового Іммобіле вдалося відкрити рахунок.

ПЕРЕРВА

Другий тайм

46 Коноплянка! Євген з 25-ти метрів пробив повз ворота

51 "Севілья" захищається всією командою. "Реал" затис господарів на їх половині поля і закидав навісами, але жоден з ударів мети не досяг

53 Коноплянка з лінії штарфного майданчик пробив вище воріт

61 ГОЛ! "Севілья" виходить вперед у матчі з "Реалом". Господарі розіграли класну командну комбінацію - Коноплянка на дриблінгу увійшов до штрафного майданчика, зіграв у стінку з Іммобіле і прострілив на Банегу. Евер з шести - семи метрів пробив Касілью. Ох і вираз обличчя у воротаря "Реала" та його партнерів. А Коноплянка і К тим часом святкують гол.

70 Льоренте виходить замість Іммобіле. Заміна по позиції.

72 Коноплянка (прекрасний тайм, так би і за збірну) видав пас на Вітоло, але Касілья впорався з ударом гравця "Севільї".

74 ГОЛ! Льоренте доводить справу до розгрому. Тремулінас прострілив зліва, м´яч підібрав Нзонзі. Фернандо ударом головою замкнув навіс партнера.

77 Касілья потягнув удар Коноплянки, а потім виручив "Реал" після добивання Банеги

78 Крон-Делі продовжить матч замість автора другого голу Евера Банеги

79 Бенітес тим часом міняє Крооса на Хесе

83 Коноплянка віддав неточний пас у штрафному майданчику "Реала".

84 Колодзейчак виходить замість Андреоллі.

89 Коноплянка не збавляє обертів і намагається проникнути у штрафний майданчик "Реала". Цього разу на заваді став захисник гостей.

90+3 ГОЛ! Хамес Родрігес скорочує відрив у рахунку і відразу звучить фінальний свисток.

"Севілья" здобула вольову перемогу в матчі з "Реалом". Вперше Бенітес зазнав поразки на чолі "вершкових". Євген Коноплянка провів яскравий поєдинок, взявши участь у двох голах своєї команди. Тепер хавбек у гарному настрої вирушить у табір збірної України.

Дякуємо за увагу і солодких снів!

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонат Іспанії. "Севілья" - "Реал" - 3:2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути