субота, 24 грудня 2011 13:53

Чемпіон світу з боксу виграв вирішальний бій з подвійним переломом руки

Чемпіон світу з боксу виграв вирішальний бій з подвійним переломом руки

Переможець турніру Super Six за звання найсильнішого боксера світу в другій середній вазі Андре Уорд (25-0, 13 КО) зізнався, що у вирішальному поєдинку відібрав титул WBС у Карла Фроча перемагаючи найсильнішу біль у своєму житті.

Детальне медичне обстеження, яке було проведено 22 грудня і включало в себе МРТ, виявило у чемпіона перелом лівої руки у двох місцях.

Сам боксер стверджує, що він отримав це ушкодження ще до бою з Фрочем, але вирішив не переносити його удруге, адже поєдинок вже переносився одного разу через розсічення Уорда, яке він отримав у спарингу: "Ми приїхали в Антлантік-Сіті за 10 днів до бою, і я проводив спаринг з Дафіром Смітом.

Після одного з моїх ударів, який потрапив у лоб Сміту, я відчув що з моєю рукою щось не так. Потім я відчував сильний біль, і ми пішли до лікаря, який, зробивши рентген, сказав, що перелому немає, є лише сильний забій. До бою рука сильно боліла, але в мене не було іншого вибору, як виходити на ринг", - говорить він.

"На початку поєдинку з Фрочем завдяки адреналіну я не відчував болю, але після шостого раунду біль повернувся і став дуже сильним. Я ще не відчував такого за все своє життя. Біль наче проходив крізь все моє тіло аж до п'ят. Саме тому після бою я сказав, що це незвичайна перемога - я показав трохи мужності на рингу, чи не так?", - зазначив чемпіон.

Нагадаємо, що у вирішальному поєдинку Super Six: Уорд став найсильнішим боксером на планеті в середній вазі одноголосним рішенням суддів.

Зазначимо, що боксерський турнір Super Six стартував у жовтні 2009-го року і тривав більше двох років. Шість кращих боксерів середньої ваги за різними версіями (Аллан Грін, Карл Фроч, Андре Уорд, Глен Джонсон, Артур Абрахам та Андре Діррелл) були розділені на групи із зобов'язанням провести по три поєдинки, після чого переможці груп продовжили боротися за системою плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з боксу виграв вирішальний бій з подвійним переломом руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути