неділя, 18 грудня 2011 16:05

Бокс. Уорд став найсильнішим на планеті в суперсередній вазі

Бокс. Уорд став найсильнішим на планеті в суперсередній вазі

Американський боксер Андре Уорд в суботу виграв поєдинок з британцем Карлом Фрочем в рамках турніру Super Six World Boxing Classic, передає Agence France-Presse.

Судді присудили Уорду перемогу з рахунком 118-110, 115-113 і 115-113. Бій проходив в американському місті Атлантік-Сіті.

Тепер 27-річний американець є чемпіоном світу в суперсередній вазі за версією WBC як (Всесвітня боксерська рада), так і WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

На рахунку Уорда 25 боїв, причому всі закінчилися для нього перемогами. 34-річний Фроч провів 30 боїв, лише два з яких програв.

Нагадаємо, що боксерський турнір Super Six стартував у жовтні 2009-го року і тривав більше двох років. Шість кращих боксерів середніх ваг за різними версіями (Аллан Грін, Карл Фроч, Андре Уорд, Глен Джонсон, Артур Абрахам та Андре Діррелл) були розділені на групи із зобов'язанням провести по три поєдинки, після чого переможці груп продовжили боротися за системою плей-офф.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Уорд став найсильнішим на планеті в суперсередній вазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути