субота, 03 жовтня 2020 16:50

Чемпіон світу U-20 врятував нічию для "Дніпра" на останніх секундах матчу

Чемпіон світу U-20 врятував нічию для "Дніпра" на останніх секундах матчу
"Дніпро" здобув перше очко під орудою Йовічевіча. Фото УПЛ

Матчем "Дніпро" -1 - "Ворскла" відкрився 5-й тур чемпіонату України з футболу. Зустріч, що проходила на Дніпро-Арені, завершилася з рахунком 2:2.

У першому таймі команди обмінялися голами. Півзахисник "Дніпра-1" Олександр Назаренко на 14-й хвилині вдало на дальній штанзі замкнув простріл з лівого флангу. Господарі тиснули і могли забити ще, проте полтавці забили першими. На 42-й хвилині Владислав Кулач головою переправив м'яч у порожній кут воріт після навісу від Пердути – 1:1.

У другому таймі на 66-й хвилині малієць Ібрагім Кане вивів Ворсклу вперед, перед цим виконавши шикарний сольний прохід до карного майданчику. Під завісу гри відразу три футболісти були вилучені з поля за перебір жовтих карток. У господарів пішов Андрій Цуріков (74), а у гостей Олександр Скляр (81) та Ібрагім Кане (94). Саме після видалення Кане трапився ключовий момент зустрічі. Сергій Булеца зважився на дальній удар і м'яч неймовірним чином пролетів повз усіх гравців прямо в ціль - кіпер полтавчан Різник навіть не бачив момент удару - 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АЕК буде серйозно налаштований на "Зорю" – агент Чигринського

Після цієї нічиєї "Ворскла" очолила турнірну таблицю, а "Дніпро" залишився на 12 місці. Це перший заліковий бал, зароблений новим тренером "Дніпра" Ігорем Йовічевічем.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу U-20 врятував нічию для "Дніпра" на останніх секундах матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути