Ексклюзиви
середа, 11 вересня 2019 20:12

Чемпіон світу серед мішків: Рудольф Мурко програв 90 боїв

Чемпіон світу серед мішків: Рудольф Мурко програв 90 боїв
За довгу кар'єру Рудольф виграв три поєдинки

Якщо якомусь бійцю потрібно поправити свій рекорд, Рудольф Мурко до ваших послуг! Програє недорого, якісно і швидко. Ось, наприклад, українець Роман Головащенко (20–4, 18 KO). Непоганий боксер, але спіткнувся в титульному бою за пояс IBO на Кевіні Лерені з ПАР (23–1, 10 KO). А потім ще від німця Александера Франка (17–0–1, 14 KO) отримав в зуби.

Про це пише sport.ua

Завдання для промоутера: на кому відігратися? Звичайно, треба домовитися з Мурко! І ось, вуаля, 30 березня 2019 року, німецький Галле, нокаут від Романа в другому раунді. І не важливо, що жодне українське видання не повідомило про цей бій. Не страшно, що найбільш ранній бій андеркарда не зібрав глядачів. Справу зроблено, серію поразок Романа закрито!

Приголомшливий факт, але Мурко все-таки іноді перемагає. З частотою 1 раз за 30 боїв. Ви запитаєте, кого ж обіграв Мурко? Хто ці три щасливчики, які програли гіршому з гірших? Давайте вивчимо: чех Іржі Мах (0–4), німець Мігель Ліас (0–2), ще один чех Павел Нушко (0–1). Випадкові люди, у яких в активі рівно 0 перемог на трьох!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американці запізнилися на старт. Як Валерій Борзов виграв два золота мюнхенської Олімпіади

41-річний "мішок" нещодавно відсвяткував боксерський ювілей, програвши 90-й поєдинок в кар'єрі. Ще 10 боїв, і сотка в кишені! Рудольф, постарайся! А 50 поразок нокаутами вже є.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу серед мішків: Рудольф Мурко програв 90 боїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути