Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 14:19

Чемпіон світу має намір розбити серце Віталію Кличку

Чемпіон світу має намір розбити серце Віталію Кличку

Чемпіон світу з боксу за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) у першій важкій вазі (до 90,9 кілограма) Марко Хук з Німеччини заявив, що він готовий розбити серце Віталію Кличку. Хук сказав, що він згоден "негайно" вийти на ринг проти українського боксера, повідомляє інтернет-видання Sportbox.Ru.

"Віталій, до цього ти бився з хлопцями, у яких не було серця, не було сміливості. Я ж мужик з величезним серцем і розіб'ю твоє", - сказав боксер боснійського походження. Хук підкреслив, що він хоче провести бій саме з Віталієм Кличком, бо він значно сильнішим за свого брата Володимира Кличка.

"Перед тим, як піти на пенсію, Кличко повинен вийти проти справжнього бійця", - заявив боксер. Хук зазначив, що йому не цікаво виступати проти українця в спарингах, але він міг би провести з ним повноцінний бій.

Віталій Кличко, який в ніч на 11 вересня переміг технічним нокаутом поляка Томаша Адамека і захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) у важкій вазі, після цього поєдинку назвав Хука базікою, який бере приклад з британця Девіда Хея - колишнього абсолютного чемпіона світу у вазі до 90,9 кілограмів і колишнього чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Саме Хей є найбільш вірогідним наступним суперником Віталія Кличка. Поєдинок українського та британського боксерів може відбутися в Лондоні на стадіоні "Уемблі".

Що стосується Хука, то він свій останній бій провів в липні 2011 року, перемігши аргентинця Ернана Уго Гарая. Віталій Кличко висловлював надію, що британець Ола Афолабі, який виступає у вазі до 90,9 кілограмів і є клієнтом промоутерської компанії братів Кличко, в найближчому майбутньому відбере у Хука чемпіонський титул.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу має намір розбити серце Віталію Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути