неділя, 02 січня 2022 20:46

"Челсі" відігрався з 0:2 у матчі з "Ліверпулем"

"Челсі" відігрався з 0:2 у матчі з "Ліверпулем"
Мане відкрив рахунок у матчі. Фото: Reuters

Сьогодні, 2 січня, на стадіоні "Стемфорд Брідж" у Лондоні в рамках 21-го туру англійської Прем'єр-ліги "Челсі" приймав "Ліверпуль". Команди зіграли внічию – 2:2.

Рахунок було відкрито на початку першого тайму. На 9-й хвилині після помилки захисника відзначився нападник червоних Садіо Мане. На 26-й хвилині гол у ворота "Челсі" забив форвард Мохамед Салах, пас на єгиптянина зробив Трент Александер-Арнольд.

Салах обдурив захисника і воротаря й точно пробив лівою в ближній кут.

На 42-й хвилині результативний удар по воротах "Ліверпуля" завдав півзахисник "Челсі" Матео Ковачич. Він спіймав м'яч за лінією штрафного майданчика і відправив впритул зі штангою. У доданий до першого тайму час хавбек синіх Крістіан Пулішич зрівняв рахунок у матчі.

Після блискучого першого тайму команди провели дуже обережний другий, у якому голів не було забито. Хоча гості у кількох епізодах були близькі до того, щоб забити третій м'яч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Евертон" програв у першому матчі після придбання Миколенка

"Челсі" набрав 43 очки у 21 матчі та посідає 2-е місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2021/2022. "Ліверпуль" (42) перебуває на 3-му місці в таблиці. Лідирує у змаганнях "Манчестер Сіті" (53), який є також чинним чемпіоном Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" відігрався з 0:2 у матчі з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути