Ексклюзиви
неділя, 09 вересня 2012 11:58

"Цей бій виграв не Віталій, а лікар" - Чарр

"Цей бій виграв не Віталій, а лікар" - Чарр
"Віталію, я хочу реваншу" - Чарр ФОТО: Reuters

Мануель Чарр після поразки від чемпіона світу Віталія Кличка висловив незгоду з рішенням лікаря зупинити бій і звернувся до українця з проханням про реванш.

"Я приїхав до Москви битися, хотів вистояти в битві. Був дуже мотивованим на бій з Віталієм, щоб завоювати титул. Кожен, хто мене знає, може підтвердити: я ніколи б не відступив. Віталій - великий чемпіон, я дуже його поважаю. Але цей бій виграв не Віталій. Його виграв лікар. Рішення зупинити бій прийняв не мій кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди

З того моменту, як я почав займатися боксом, я дуже добре знаю правила цього виду спорту. І я не можу зрозуміти, як для огляду мого ока лікар прийшов з кута Кличка. Упевнений, що спочатку потрібно було спробувати заклеїти рану пластиром. Це зовсім не за правилами, що бій зупинили практично відразу.

Сьогодні я б став чемпіоном світу. І я ним став, показавши людям: те, що тебе не вбиває - робить тільки сильнішим. І тепер я хочу реваншу. Адже сталася ситуація, як у Віталія в тому самому бою з Льюїсом. Тоді Віталій показав супербокс, і Леннокс не виграв - як і зараз бій виграв лікар. А сам поєдинок, як відомо, проходив у США.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віталій Кличко зробив з обличчя Чарра криваве місиво

Віталію, я хочу реваншу. Ти ж теж жадав реваншу проти Леннокса Льюїса? Я знаю, що ти чемпіон. Дай мені другий шанс битися проти тебе. Це моє найбільше бажання. Дякую," - цитує Чарра "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, у московському спорткомплексі "Олімпійський" відбувся бій між володарем титулу WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком і претендентом Мануелем Чарром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чарр був готовий продовжувати бій" - Віталій Кличко

Кличко здобув перемогу технічним нокаутом - в четвертому раунді рефері за порадою лікаря зупинив бій, так як у Чарра відкрилося сильне розсічення під правим оком.

Зараз ви читаєте новину «"Цей бій виграв не Віталій, а лікар" - Чарр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути