неділя, 09 вересня 2012 01:51

"Чарр не здивував своєю тактикою" - перемогу Кличка прокоментував московський тренер

"Чарр не здивував своєю тактикою" - перемогу Кличка прокоментував московський тренер
ofootbole.com

"Чарр не здивував своєю тактикою. Він завжди боксував за блоком", - прокоментував бій Кличка і Чарра московський тренер з боксу Ігор Смольянов.

На початку четвертого раунда після лівого бокового Кличка у Чарра відкрилося розсічення під правим оком. Розуміючи ситуацію німець киднувся вперед, а український чемпіон продовжив бомбити суперника на відході. Рефері зупинив поєдинок і відправив Мануеля до лікаря. Той порекомендував припинити бій, що рефері і зробив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди

"Ймовірно рефері поквапився, але йому в рингу видніше. Якби бій не був зупинений, найімовірніше Мануель виявився б рано чи пізно на підлозі, - вважає Смольянов. - Він занадто повільно підтискав і нахилявся вперед, відкриваючи то корпус, то підставляючи потилицю. До того ж не був успішний в атаці - стусани передньою і основний акцент на єдиний лівий боковий".

У Віталія, натомість, помилок не спостерігалося. Кличко діяв на відході, проводив значно більше ударів, чергував удари в голову і корпус. В кінці другого раунду Віталієві навіть вдалося відправити суперника в легкий нокдаун.

"Було видно із самого початку бою, що він не побоюється суперника, - коментує Смольянов. - Не кваплячись він стримував його передньою рукою, роблячи легкий стоппінг, присипляв пильність і несподівано вкладався під різними кутами. Так само грамотно знімав руки з блоку і пробивав у голову. Поступово нарощуючи темп, українець підводив суперника до нокауту".

Після оголошення перемоги Кличка Чарр неабияк розізлився. Його втихомирювали всі члени його команди, а також тренер Кличка Фріц Здунек. Врешті німець за 5 хвилин заспокоївся, обійнявся з Володимиром Кличком, а потім і з Віталієм.

Зараз ви читаєте новину «"Чарр не здивував своєю тактикою" - перемогу Кличка прокоментував московський тренер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути