Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2013 12:43

Чех - "різник", сльози Лукаку, палкі обійми Рібері: Гвардіола з "Баварією" виграв Суперкубок УЄФА
56

Фото: Reuters

Мюнхенська "Баварія" зробила трофейний покер, завоювавши Суперкубок УЄФА і підтвердивши свій статус найсильнішої команди Європи. Підопічні Хосепа Гвардіоли у поєдинку з "Челсі" зуміли здобути перемогу, двічі поступаючись у рахунку і перебуваючи в декількох секундах від поразки.

Зазначимо, що на трофей заслужили в рівній мірі обидва суперники. "Баварія" проявила настирливість, "Челсі" - стійкість. Фантастичну гру продемонстрував голкіпер лондонців Петер Чех. Але помилка Коула, який "застряг" ??у своєму штрафному, дозволила Хаві Мартінесу врятувати "Баварію" від поразки за лічені секунди до кінця додаткового часу (в основний Торрес і Рібері забили по голу, а на початку додаткового Азар вивів підопічних Жозе Моурінью вперед).

У серії пенальті здригнувсяЛукаку, який пробивав останнім і якого потім лондонці заспокоювали всією командою. А "Баварія" взяла перший європейський трофей з Гвардіолою.

Зараз ви читаєте новину «Чех - "різник", сльози Лукаку, палкі обійми Рібері: Гвардіола з "Баварією" виграв Суперкубок УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути