пʼятниця, 10 серпня 2012 15:31

Чебан і Осипенко-Радомська веслуватимуть у фіналі

Чебан і Осипенко-Радомська веслуватимуть у фіналі
Юрій Чебан у третьому заїзді фінішував першим ФОТО: Reuters

Сьогодні, 10 серпня, на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні відбулися півфінальні заїзди серед жінок у змаганнях з веслування на байдарках-одиночках (дистанція 200 метрів), повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Українка Інна Осипенко-Радомська у першому заїзді показала лише третій результат 41,360 секунди, але він дозволив їй пробитися у фінал змагань, який відбудеться 11 серпня о 12:14 по Києву. Відзначимо, що в попередньому заїзді українка була першою з результатом 42,119 секунди.

Нагадаємо, Осипенко-Радомська вже виграла срібну медаль Олімпіади-2012 в змаганнях з веслування на байдарках-одиночках на дистанції 500 метрів.

Також сьогодні на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні відбулися півфінальні заїзди серед чоловіків у змаганнях з веслування на каное-одиночках (дистанція 200 метрів).

Бронзовий призер Пекіна українець Юрій Чебан у третьому заїзді фінішував першим з результатом 40,647 секунд. Відзначимо, що у попередньому заїзді сьогодні Чебан також був першим з результатом 41,036 секунди.

Фінал змагань відбудеться 11 серпня о 11:47 по Києву.

Зараз ви читаєте новину «Чебан і Осипенко-Радомська веслуватимуть у фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути