пʼятниця, 10 серпня 2012 12:59

Веслування. Чебан та Осипенко-Радомська пробилися у півфінали

Веслування. Чебан та Осипенко-Радомська пробилися у півфінали
Інна Осипенко-Радомська у третьому заїзді показала перший час ФОТО: noc-ukr.org

Сьогодні на Олімпійських іграх-2012 у Лондоні відбулися попередні заїзди серед жінок у змаганнях з веслування на байдарках-одиночках (дистанція 200 метрів), повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Українка Інна Осипенко-Радомська у третьому заїзді показала перший час - 42.119 хвилини і пройшла до півфіналу. Розіграш фінальних путівок розпочнеться сьогодні о 13:51 по Києву.

Нагадаємо, Осипенко-Радомська вже виграла срібну медаль Олімпіади-2012 у змаганнях з веслування на байдарках-одиночках на дистанції 500 метрів.

Також сьогодні відбулися попередні заїзди серед чоловіків у змаганнях з веслування на каное-одиночках (дистанція 200 метрів).

Бронзовий призер Пекіна українець Юрій Чебан у четвертому заїзді показав перший час 41,036 секунди, і пройшов до півфіналу. Зазначимо, що його результат став другим серед всіх учасників чотирьох попередніх заїздів. Розіграш фінальних путівок розпочнеться сьогодні о 13:30 по Києву.

Зараз ви читаєте новину «Веслування. Чебан та Осипенко-Радомська пробилися у півфінали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути