середа, 12 травня 2021 11:06

Це ненормально - Куман прокоментував нічию "Барселони"

Це ненормально - Куман прокоментував нічию "Барселони"
Куман не розуміє як команда за тайм пропустила тричі. Фото: Reuters

Головний тренер "Барселони" Рональд Куман прокоментував результат матчу 36-го туру чемпіонату Іспанії з "Леванте" (3:3). По ходу зустрічі каталонці вели з рахунком 2:0, проте в підсумку команда втратила перевагу й перемогу.

"Це важко пояснити. Ми були хорошою командою в першому таймі, але втратили інтенсивність у другому. Багато програвали. Були менш зосереджені, ніж у першому таймі. Після 2:2 у нас була хороша реакція, але ми погано захищалися. Це ненормально - пропустити три голи за 45 хвилин. Чи не для такої команди, як "Барселона", - наводить слова Кумана Marca.

Нічию також прокоментував півзахисник Серхіо Бускетс.

"Погані передчуття. У нас зараз важкі часи. Ми добре почали гру й отримали перевагу, але потім через помилки пропустили легкі голи. Це майже вирок для нас у Ла Лізі. Ми не були точні й дорого заплатили за помилки. Другий тайм провели погано. Це наша вина. В останніх матчах втратили багато очок, щоб боротися за чемпіонство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" не змогла переграти "Леванте"

"Барселона" в 36 матчах набрала 76 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії сезону-2020/2021. "Леванте" (40) - на 13-му місці. Лідером змагань є мадридський "Атлетіко" (77). У трійку також входить мадридський "Реал" (75). Обидва столичні клуби провели на матч менше, ніж "Барселона".

Зараз ви читаєте новину «Це ненормально - Куман прокоментував нічию "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути