середа, 11 вересня 2024 20:36

"Це й командні, й індивідуальні помилки" - Ребров прокоментував поразку від Чехії

"Це й командні, й індивідуальні помилки" - Ребров прокоментував поразку від Чехії
Сергій Ребров обіцяє зробити висновки. Фото: УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров висловився про поразку від команди Чехії (2:3) в матчі 2-го туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25.

Він поки що не збирається залишати свою посаду, передає УАФ.

"Ми засмучені результатом, адже програли важливий для нас матч. Але я вдячний гравцям, вони намагалися врятувати поєдинок. Я вважаю, що в першому таймі Чехія була дуже агресивною, було важко створювати. У цьому матчі все вирішили помилки, яких ми припустилися в обороні. Навіть коли ми забиваємо два голи. Другий тайм був інтенсивний, цікавий, ми могли забивати більше. Ми програли через свої помилки, - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зіграє з Албанією у першому турі Ліги націй

У команді збираються переглядати кандидатів.

"Упевнений, що будуть нові кандидати. Це й командні, й індивідуальні помилки. На жаль, сьогодні ми поступилися. Я вважаю, що в нас дуже багато роботи, зараз це важливо. Так, наразі в нас нуль набраних очок. Яка мета збірної України зараз? Потрапити на чемпіонат світу. Ми можемо потрапити туди через кваліфікацію й через матчі Ліги націй. Поєдинки Ліги націй дуже важливі для нас. Я вдячний гравцям, вони сьогодні віддали все для перемоги. Я працюю зі збірною понад рік. За цей період, якщо не брати чемпіонат Європи, я зустрічався з футболістами максимум три тижні. Тому це дуже важко. Упевнений, нам є над чим працювати. Будемо виправляти наші помилки", - розповів Ребров.

Минулого місяця головний тренер національної збірної Сергій Ребров назвав гравців, яких викликав на вересневі матчі Ліги націй-2024/2025. До основного списку ввійшли 26 футболістів, ще шість гравців потрапили до резерву.

Зараз ви читаєте новину «"Це й командні, й індивідуальні помилки" - Ребров прокоментував поразку від Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути