пʼятниця, 21 жовтня 2011 13:31

"Це ініціатива Сьоміна" - Суркіс підтвердив призначення Михайличенка

"Це ініціатива Сьоміна" - Суркіс підтвердив призначення Михайличенка

Президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив призначення Олексія Михайличенка спортивним директором клубу і розповів, що це була ініціатива Юрія Сьоміна.

"Протягом місяця я веду переговори, щоб він зайняв цю посаду, оскільки вона в клубі вільна. Вона носить спортивний характер, Михайличенко буде відповідати за проведення зборів команди, контролювати селекційну діяльність. Він грамотна людина, професіонал, знає мови, любить футбол, відданий йому і клубу "Динамо".

Попереду у нас зимовий збір і, вважаю, вже сьогодні ми повинні знати, з ким будемо грати товариські ігри, в яких турнірах будемо брати участь. Це була не моя ідея, а ініціатива Юрія Павловича. Він довго говорив на цю тему з Олексієм і попросив мене, щоб ми заповнили цю вакансію. Незабаром буде оголошено про його призначення.

Ходили розмови, що я збираюся запрошувати Стоїчкова. Це не так. У нас є достатньо своїх ветеранів, гравців, які кували славу "Динамо". Можливо, з приходом Михайличенка динамівський дух буде піднято на новий рівень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко повернеться в "Динамо"

Наприклад, таким, як Алієв, будуть пояснювати, що журналістів лаяти не можна, особливо матюкати. Це дуже кричущий випадок. Мені здається, штраф нічого не дасть. Ми ж з Юрієм Павловичем не вихователі, для цього є батьки. Потрібно пояснювати, що журналісти виконують свою роботу. Я в будь-якому підходжу і відповідаю на запитання, іноді виправдовуюсь.

Перед журналісткою телеканалу ICTV я вже вибачився, можу зробити це ще раз. Що я можу ще зробити? Культура, поведінка, виховання і бойовий дух повинні бути присутніми в команді так, як це було в часи Михайличенка-футболіста. Це дасть позитивний результат", - сказав Суркіс, слова якого наводить офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, посада спортивного директора була заснована на початку 2005 року, і першим і єдиним фахівцем, який її займав, був Леонід Буряк. Після його відходу з клубу в 2007 році ця посада була скасована.

Зараз ви читаєте новину «"Це ініціатива Сьоміна" - Суркіс підтвердив призначення Михайличенка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути