Ексклюзиви
четвер, 20 жовтня 2011 14:27

Михайличенко повернеться в "Динамо"

Михайличенко повернеться в "Динамо"

Колишній футболіст і тренер київського "Динамо" і збірної України 48-річний Олексій Михайличенко повертається у свій рідний клуб.

За інформацією конфіденційних джерел, Михайличенко займе не звичну для себе посаду спортивного директора клубу. Ця посада була заснована на початку 2005 року. Першим і єдиним фахівцем, який її займав, був Леонід Буряк. Після його відходу з клубу в 2007 році ця посада була скасована.

Михайличенко після завершення кар'єри футболіста протягом п'яти років працював в "Динамо" в якості асистента Валерія Лобановського, а після смерті Метра очолив команду. В якості головного тренера він працював в "Динамо" з 2002 по 2004 роки. За цей період кияни двічі ставали чемпіонами України, один раз завойовували Кубок України і один раз Суперкубок.

Після відставки у 2004 році Михайличенко очолив молодіжну збірну України і разом з нею став другим призером ЄВРО-2006.

У 2008 році Олексій Олександрович очолив національну збірну України і зумів з нею пробитися в плей-офф за вихід на чемпіонат світу-2010, де команда поступилася грекам (0:0, 0:1), після чого контракт з тренером продовжений не був.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко повернеться в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути