субота, 01 квітня 2017 17:56

Cаша Лобода допомогла онкохворому хлопчику

12-річний Олексій Апокін із Кривого Рогу створив гру Mighty Aleх для смартфонів. Цього тижня відбулася її презентація у Києві.

Олексій лікується від остеосаркоми. Він мріяв придумати гру для телефонів. У цьому йому допоміг проект "Здійсни мрію". Одним з його кураторів є ведуча програми "ПроФутбол" Олександра Лобода.

  Лідія Таран, Анатолій Анатоліч та Олександра Лобода на презентації гри 12-річного Олексія Апокіна
Лідія Таран, Анатолій Анатоліч та Олександра Лобода на презентації гри 12-річного Олексія Апокіна

"Продовжуємо здійснювати мрії! Вчора презентували нову гру для смартфону за ідеєю 12-річного хлопчика Льоші. У дитини саркома, але попри це він фанатіє від мобільних ігор і мріяв розробити власну. Завдяки українським розробникам це вдалося зробити. Тепер цю гру Mighty Alex ви можете скачати у App Store, і можливо, поб´єте мій рекорд у 2 бали", - написала Лобода на свой сторінці у Facebook.

Гру безкоштовно можна завантажити на сервісі AppStore. Кожен за бажання може пожертвувати від $1 до $100 для дітей, хворих онкологією.

Mighty Aleх має в основі елементи технології доповненої реальності і розпізнавання облич. Головний герой повинен пройти через безліч перешкод. Подолати їх хлопчику допомагає магічний кристал.

Натхненником для Олексія став відомий ведучий Анатолій Анатоліч. У головного героя гри така ж сама червона шапка, як у шоумена. Про це ведучий розповів під час презентації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека відвідав дитячу лікарню

Раніше Олександра Лобода допомогла організувати зустріч тяжкохворого українського хлопчика Юрія із зірками мадридського "Реала" Кріштіану Роналду та Лукою Модрічем.

Зараз ви читаєте новину «Cаша Лобода допомогла онкохворому хлопчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути