субота, 22 травня 2010 12:31

Carlsberg став спонсором Євро-2012

Carlsberg став спонсором Євро-2012

УЄФА та компанія Carlsberg оголосили про продовження довгострокової спонсорської угоди, що стосується головного турніру під егідою УЄФА. Таким чином, сторони ще більше зміцнили партнерські стосунки, які ведуть початок з чемпіонату Європи-1988, що проходив у колишній ФРН.

Carlsberg став п'ятим всесвітньовідомим партнером ЄВРО-2012, долучившись до adidas, Castrol, Coca-Cola та Hyundai-Kia.

У рамках угоди Carlsberg матиме ексклюзивні маркетингові права на забезпечення алкогольними напоями офіційних установ турніру. Крім того, компанія продовжить пропонувати фанам унікальні та ексклюзивні програми, як то визначення та нагородження "Carlsberg Гравця матчу".

На додачу до партнерства з ЄВРО-2012 Carlsberg матиме зиск від реалізації маркетингових прав на фінальну частину чемпіонату Європи серед молоді-2011 року, що пройде в Данії.

"Ставши партнером ЄВРО-2012, ми укріплюємо нашу багаторічну відданість європейському футболу найвищого ґатунку, - відзначив президент Carlsberg Group Йорген Буль Расмуссен. - ЄВРО-2012 - це не просто віха для Carlsberg, що є спонсором чемпіонатів Європи майже чверть століття. Особливої ваги турнір має і тому, що вперше проводиться у Східній Європі".

"Інтерес до футболу та традиції гри в приймаючих країнах, населення котрих перевищує 80 мільйонів мешканців, просто величезні. І тому ми ще більше раді бути частиною такого захоплюючого турніру, - додав Буль Расмуссен. - Ми творимо історію разом з УЄФА та усіма нашими співробітниками в Україні та Польщі".

Коментуючи цю подію, генеральний директор компанії UEFA Events SA Девід Тейлор зауважив: "Чемпіонат Європи має величезну користь від партнерства з Carlsberg упродовж більш ніж двох десятиріч. І ми дуже пишаємося нагодою продовжити це співробітництво з таким визнаним брендом. Логотип ЄВРО-2012 символізує зростання - це ж можна сказати і про партнерство між Carlsberg та європейською першістю".

Дочірнє підприємство Європейського футбольного союзу UEFA Events SA, яке повністю належить УЄФА, створене з метою управління комерційними операціями та організації різних заходів.

За матеріалами UEFA

Зараз ви читаєте новину «Carlsberg став спонсором Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути