неділя, 28 березня 2010 11:17

Чанцев незадоволений обороною, Григорчук знає, над чим треба працювати

Чанцев незадоволений обороною, Григорчук знає, над чим треба працювати

Головний тренер луганської "Зорі" Анатолій Чанцев програв у рідному місті. На його думку, запорізький "Металург" не сильно змінився з часу, коли він керував командою, проте підсумок зустрічі визначили результативні помилки захисту, і персонально, Максима Ковальова. Як зізнався Чанцев, альтернативи і вибору виконавців у цій лінії в нього просто немає.

Правда при цьому зауважив, що "Зоря" поступилася у швидкості, але по моментах не повинна була програти запорізькій команді. Але з жалем констатував, що майстерність футболістів "Зорі" не дозволяє реалізовувати гольові моменти. Багато гравців просто не доросли до рівня Прем"єр-ліги. А в грі з "Металургом" ще й не всі футболісти виконали установку на гру.

У свою чергу наставник "Металурга" Роман Григорчук (на фото)  відзначив важливість перемоги над "Зорею", особливо після розгромної поразки від харківського "Металіста"(4-0). Разом із тим відзначив, що це перший матч, в якому суперник створив стільки моментів біля воріт запорожців . Це потрібно терміново виправляти.

Відносно атакуючих дій, то за словами головного тренера "Металурга" у грі були присутні ті елементи, які хотілося б бачити в перспективі. Але цілісної картини не було. Тренерський штаб знає, над чим працювати, разом із тим команда дуже рада перемозі над луганчанами.

Роман Григорчук також підтвердив, що його контракт з клубом завершується 9 травня, але він нікуди не йде.

"Я люблю цю команду, мені тут комфортно і я отримую задоволення від роботи з цими хлопцями", - сказав наставник "Металурга".

За матеріалами ФК "Металург" Запоріжжя

Зараз ви читаєте новину «Чанцев незадоволений обороною, Григорчук знає, над чим треба працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути