вівторок, 26 лютого 2008 14:57

Чагаєв хоче перенести поєдинок проти Валуєва на осінь

Менеджер Миколи Валуєва Борис Дімітров повідомив, що представники чемпіона світу з боксу за версією WBA Руслана Чагаєва просять перенести бій за титул WBA на осінь.

- Промоутерська компанія, що працює з Чагаєвим, попросила WBA перенести обов"язковий захист титулу з 14 квітня на осінь. Ми в цьому не зацікавлені і направили в організацію протест. Рішення, швидше за все, буде після 8 березня, - сказав Дімітров РИА "Новостям".

Дімітров повідомив, що промоутерська компанія, яка представляє інтереси Чагаєва, у випадку, якщо її прохання буде ухвалене, має намір у травні організувати добровільний захист у поєдинку між Чагаєвим і Луаном Краснічем, який працює з цією ж компанією.

- У цьому випадку, оскільки обидва спортсмени представляють одну промоутерську компанію, результати поєдинку можуть залежати від інтересів самої компанії, яка, природно, зацікавлена в тому, щоб чемпіонський пояс залишився у неї.

Зараз ви читаєте новину «Чагаєв хоче перенести поєдинок проти Валуєва на осінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути