Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 18:24

Буряк не пропонував 5 мільйонів євро за Фоджу: про це знає тільки Суркіс

 

В іноземній пресі з"явилася інформація про те, що київське "Динамо" цікавиться гравцем римського "Лаціо" Паскуалем Фоджею, 24 роки.

За інформацією Gazzetta dello Sport "Динамо" запропонувало чотири мільйони євро за півзахисника "Реджини", в якій він грає на правах оренди, Паскуалем Фоджею.

Спортивний директор "Динамо" Леонід Буряк в інтерв"ю газеті Tuttosport заявив, що "Динамо" готове віддати за Фоджу 5 мільйонів євро, проте "Лаціо" просить 9 мільйонів.

Але ось інформація офіційного сайту київського клубу, який публікує слова Буряка.

- У цієї інформації багато "отсебятины"! Хоча Фоджа, разом з багатьма іншими потенційними кандидатами на місце в команду, дійсно входить до кола інтересів нашого клубу, але ніколи з цього приводу інтерв"ю Tuttosport я не давав. Це – по-перше. А, по-друге, все, що стосується фінансової сторони справи, знаходиться виключно в компетенції президента клубу, - дивується Буряк.

- Ні я, ні інші працівники ФК такою інформацією не володіють. Крім того, футбольна громадськість чудово знає, що останнім часом в своїй селекції київське "Динамо" робить ставку на вихованців українського футболу, а якщо й запрошуватиме когось з легіонерів, то виключно за принципом "крапкової" селекції. Про це не раз заявляв президент клубу Ігор Суркіс. Але комусь, на жаль, нудно жити без вигаданих "сенсацій", - зробив висновок спортивний директор "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Буряк не пропонував 5 мільйонів євро за Фоджу: про це знає тільки Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути