вівторок, 16 листопада 2010 15:38

Буряк готовий очолити "Динамо" в тандемі з Блохіним

Буряк готовий очолити "Динамо" в тандемі з Блохіним

Відомий український футбольний фахівець Леонід Буряк готовий очолити київське "Динамо" в тандемі з легендою столичного клубу Олегом Блохіним. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "ПроФутбол". За словами Буряка, тепер справа за пропозицією президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

"Ми як професійні тренери готові, але як воно буде - не знаю", - сказав наставник, який раніше без особливого успіху нетривалий період очолював "Динамо".

При цьому Леонід Буряк зазначив, що для нього немає різниці, хто буде головним у можливому тандемі.

"Яка різниця в будь-якому поєднанні. Я готовий і Блохін готовий працювати ... А як ми будемо працювати, і хто буде головним - це вже інша справа", - сказав він.

Також Леонід Буряк спростував інформацію деяких ЗМІ, що у нього, м'яко кажучи, неприязні відносини з Блохіним.

"Мене дивує, хто це зробив нас ворогами? Я до кожного, з ким грав, ставлюся з повагою. У житті бували якісь проблеми ... У мене з ним нормальні стосунки, ми щодня зідзвонюємося. Є свята, дні народження - ми з ним зустрічаємося за чашкою кави. Як люди можуть погано ставитися один до одного, якщо вони 14 років прожили в одній кімнаті. Починаючи від юнацької і до національної збірної і в клубі", - підсумував Буряк.

Раніше Ігор Суркіс вже говорив, що Лужний буде працювати до кінця сезону. При цьому президент "Динамо" визнав, що мав телефонну розмову з Олегом Блохіним і Леонідом Буряком щодо посади тренера клубу.

За матеріалами sport.bigmir.net

Зараз ви читаєте новину «Буряк готовий очолити "Динамо" в тандемі з Блохіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути