субота, 18 серпня 2012 11:23

"Було б великою помилкою думати зараз про "Динамо" - наставник "Боруссії"

"Було б великою помилкою думати зараз про "Динамо" - наставник "Боруссії"
Сьогодні команда Люсьєна Фавра зіграє у Кубку Німеччини ФОТО: focus.de

Менхенгладбахська "Боруссія", яка є суперником київського "Динамо" в 4-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, сьогодні проведе свій перший офіційний матч сезону 2012/13: в рамках 1/32 фіналу Кубка Німеччини підопічні Люсьєна Фавра зіграють на виїзді з "Алеманією" .

Напередодні цього поєдинку нападник "Боруссії" Люк де Йонг запевнив, що незважаючи на статус суперника ("Алеманія" представляє третій німецький дивізіон), всі його думки спрямовані на кубковий матч, а про першу гру з "Динамо", яка відбудеться вже в цей вівторок, він поки не думає.

"Поки ми думаємо про "Алеманію", а не про "Динамо". Всі наші думки спрямовані зараз на те, щоб добитися перемоги в кубковому матчі. Треба жити від гри до гри і концентруватися тільки на найближчому поєдинку. Так що поки ми не зіграємо з "Алеманією" близькість першої зустрічі з "Динамо" не гратиме для нас ніякого значення", - сказав де Йонг.

Люсьєн Фавр солідарний зі своїм підопічним.

"Вони мають гарну і досвідчену команду, в якій грають достатньо технічні гравці. "Алеманія" небезпечна на контратаках, але може грати і першим номером. Було б великою помилкою думати зараз про київське "Динамо". Ми повинні повністю концентруватися на кубковій грі," - наводить слова Фавра "Про Динамо Київ" з посиланням на Fohlen-Hautnah.de.

Додамо, що матч "Динамо" - "Борусія" (Менхенгладбах) відбудеться 29 серпня, у середу, на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Було б великою помилкою думати зараз про "Динамо" - наставник "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути