середа, 17 вересня 2008 13:07

Букмекери вважають "Зеніт" явним аутсайдером в матчі з "Ювентусом"

Відома букмекерська контора WilliamHill напередодні сьогоднішнього матчу Ліги чемпіонів між "Ювентусом" і "Зенітом" вважає фаворитом італійський клуб. На його перемогу приймаються ставки з коефіцієнтом 1,72. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,4, а перемога пітерського клубу - 5,25.

Що стосується авторів забитих м"ячів, то тут, на думку букмекерів, найбільші шанси відзначитися у складі "Ювентуса" має Давід Трезеге (2,62). Трохи гірші можливості вразити ворота синьо-біло-блакитних у Дель П"єро, Амаурі та Яквінти. Вірогідність їх голів оцінюється в 2,75. У "Зеніта" основним голеадором вважається Павло Погребняк (4,00). Далі слідують Андрій Аршавін (5,00) та Костянтин Зирянов (5,50).

Найменш вірогідним результатом сьогоднішніх зустрічей букмекери вважають перемогу БАТЕ в матчі з "Реалом". Гостьовий виграш білоруського клубу оцінюється коефіцієнтом 26,00. На перемозі БАТЕ в два м"ячі можна заробити в 101 раз більше первинної ставки. На перемогу "Реала" дається коефіцієнт 1,1, на нічию - 8,50.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Букмекери вважають "Зеніт" явним аутсайдером в матчі з "Ювентусом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути