неділя, 18 квітня 2010 14:48

Буффон перейде в "МЮ" в обмін на Відіча і кругленьку суму

Буффон перейде в "МЮ" в обмін на Відіча і кругленьку суму

Голкіпер італійського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон може перейти в англійський "Манчестер Юнайтед" в обмін на захисника Неманью Відіча і 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

Незважаючи на те, що раніше керівництво туринського клубу категорично заперечувало всі чутки про перехід свого основного воротаря, італійський футболіст швидше за все залишить команду, повідомляє Football Italia.

"Рішення про моє майбутнє не залежить від потрапляння в Лігу чемпіонів, - заявив Буффон. - Але ми повинні діяти у зв"язку з обставинами, що склалися. По закінченню сезону ми обговоримо цю тему з керівництвом ".

На воротаря діючих чемпіонів світу претендували декілька європейських клубів, включаючи "Баварію" і "Манчестер Сіті". Однак пропозиція "МЮ" виглядає найпривабливішою.

Про ймовірне звільнення Буффона говорить і той факт, що туринський клуб вже займається пошуком нового основного голкіпера.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Буффон перейде в "МЮ" в обмін на Відіча і кругленьку суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути