субота, 19 травня 2018 12:21

Буффон написав зворушливий лист вболівальникам

Буффон написав зворушливий лист вболівальникам
Буффон попрощався з вболівальниками. Фото: Soccer News

Легендарний італьійський воротар Джанлуїджі Буффон завершує кар'єру. Напередодні свого останнього матчу в футболці "Ювентуса" ДжиДжи опублікував зворушливого листа.

"Шість тисяч сто одинадцять днів. Шість тисяч сто одинадцять моментів чистої пристрасті. Радості, сльоз, перемог і поразок. Дякую всім вам, тому що ви допомогли зробити кожен момент мого життя в чорно-білій футболці особливим. Ця форма стала для мене другою шкірою, яку я носив, любив, поважав і захищав з усім старанням і пристрастю. Цей шлях закінчується. Закончівается книга, яку ми писали разом.

Неминуче почнеться новий шлях. Буде розпочато нову книгу. Вона повинна початися. Для "Ювентуса", який завжди буде важливіше будь-який футболіст! Клуб продовжить писати важливі сторінки своєї книги. Нескінченна книга, як мені здається. Тому що "Ювентус" - це унікальний, неповторний і чудовий ДНК.

"Ювентус" - це моя родина. Я ніколи не перестану любити її, дякувати і називати своєю домівкою. Вона дала мені все, набагато більше, ніж я дав їй. Я навчуся дивитися в майбутнє іншими очима. Буду приймати нові виклики. У мене будуть нові переживання. Я стикався з проблемами, іноді перемагав, іноді програвав, але розумів, кожна з них відрізняється від попередньої.

Я прибув на стадіон на велосипеді. Я був такий молодий. Я хочу піти так, щоб насолодитися кожною миттю, відчути смуток розставання і радість овацій. Хочу зрозуміти, що я завжди буду поруч з місцем, яке називаю будинком. Завжди!

Хочу привітати одноклубників і друзів, яких я ніколи не перестану називати братами!

Навіки ваш, Джанлуїджі Буффон", - приводить слова Буффона footballua.tv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився чемпіон Італії з футболу

Заключна гра "Серії А" проти "Верони" стане його останнім матчем у формі "Юве". Матч відбудеться 19 травня о 16:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Буффон написав зворушливий лист вболівальникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути