пʼятниця, 28 грудня 2007 16:02

Майбутнього суперника Маскаєва ледь не застрелили родичі його дружини

Майбутнього суперника Маскаєва ледь не застрелили родичі його дружини
Підготовка Семюела Пітера до чемпіонського бою з росіянином Олегом Маскаєвим ледь не була перервана дружиною нігерійського боксера, родичі якої здійснили замах на вбивство її чоловіка.

Володар тимчасового титулу WBC в суперважкій вазі Семюел Пітер ледь не був застрелений у себе на батьківщині в Нігерії. Інцидент відбувся в готелі Le Meridien в Уйо, штат Аква Ібом. За даними, наданими поліцією, причиною цього стала побутова сварка боксера з його дружиною, яка звернулася за допомогою до родичів. Її дядько Ентоні Афія і брат Едет Етім приїхали в готель. Після словесної перепалки з чемпіоном Едет спустився до своєї машини за помповою рушницею, звів курок і наставив на Пітера. Три місцеві охоронці порядку, які знаходилися в цей час на чергуванні недалеко від готелю зупинили сварку.

"Коли ми приїхали, він рвав на собі одяг і погрожував побити всіх нас, включаючи сестру. Він накинувся на нас як бик! Я знав, що він тренований боксер, і кинувся за рушницею тільки для того, щоб налякати його, я не збирався його вбивати. Я хочу сказати, що я не божевільний, я ходив в школу, я одружений, я відповідальна людина. Я всього лише хотів допомогти сестрі", - виправдовує себе Етім.

Ентоні Афія і Едет Етім незабаром постануть перед судом.

Семюел Пітер у свою чергу готується до бою з володарем чемпіонського титулу WBC Олегом Маскаєвим, який повинен відбутися 8 березня в Канкуні, Мексика, повідомляє  Газета Ru


Зараз ви читаєте новину «Майбутнього суперника Маскаєва ледь не застрелили родичі його дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути