субота, 01 червня 2013 13:31

"Будівельник" став восьмиразовим чемпіоном Суперліги
9

Фото: Фото: budivelnyk.ua

Вирішальний сьомий поєдинок фінальної серії чемпіонату Суперліги завершився впевненою перемогою київського "Будівельника" над мадріупольскім "Азовмашем" - 82:70. Через два роки кияни знову чемпіони - вже восьмиразові!

Вже з перших хвилин гри господарі пішли вперед стартовим ривком 9:0 і свою перевагу не загубили до кінця гри. У "Азовмаша", за великим рахунком, був тільки один шанс переламати хід поєдинку, коли у другій чверті скоротили відставання до шести очок, але після тайм-ауту "Будівельник" повернув нитки гри в свої руки і знову зумів відірватися на пристойну відстань. На велику перерву команди пішли майже з 20-очковою перевагою господарів - 58:39. "Азовмаш" старався, бився, але максимум, на що вистачило азовців скоротити в кінці поєдинку відставання до 12 очок.

Маріупольці стали срібними призерами чемпіонату Суперліги, "бронзу" виграв запорізький "Ферро-ЗНТУ", який "всуху" - 4:0 переміг "Галичину".

Фінальна серія. Суперліга.

"Будівельник" - "Азовмаш" - 82:70 (28:19, 30:20, 11:14, 13:17).

"Б": Лайонс - 27 + 6 підбирань, Ділейні - 19 + 6 передач, Анісімов - 14, Дроздов - 10 + 9 підборів, Шаленга - 7 + 7 підбирань, Цинцадзе - 3 + 5 підбирань + 9 передач, Куксікс - 2.

"А": Грір - 31, Радуліца - 20 + 5 підбирань, Кольченко - 7, Зайцев - 6, Драгичевич - 3+6 підбирань, Забірченко - 3.

Рахунок у серії: 4:3.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" став восьмиразовим чемпіоном Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути