Ексклюзиви
субота, 10 липня 2010 15:55

"Будемо виправлятися" - Шевченко

"Будемо виправлятися" - Шевченко
Нічия "Динамо" у матчі першого туру Прем"єр-ліги з "Оболонню" (2:2) настільки засмутила віце-чемпіонів України, що футболісти навідріз відмовилися коментувати свій старт у сезоні. Поговорити з пресою погодився тільки капітан команди і автор першого голу в "дербі" Андрій Шевченко.

"Я не знаю, що трапилося. Звичайно, для нас це невдалий старт сезону. Потрібно буде детально розібрати епізоди, в яких ми припустилися помилки і проаналізувати, чому так сталося."

Шевченко вважає, що у гравців "Динамо" не було недооцінки суперника.

"Яка може бути недооцінка? Весь матч ми грали нормально. Перший гол команда пропустила після грубої помилки, другий теж. При цьому суперник грав майже без моментів. Але, в принципі, подібного ми й очікували. Тим не менше, потрібно віддати належне "Оболоні", адже вона боролася до кінця.

Ми ж допустили дві такі помилки, які така команда, як наша, не повинна робити. Ми забили два м'ячі, вели в рахунку, при цьому спокійно контролювали гру, а в результаті зіграли 2:2.

Що стосується Бойка (з помилки Дениса "Оболонь" відіграла перший гол), то ми його підтримаємо. Всі помиляються, нічого страшного в цьому немає. Вся команда винна в тому, що сталося.

Ми знали, що поєдинок буде непростим, тим більше відчувалася спека. Але ми забили два хороших м'ячі у першому таймі, створили ще кілька перспективних моментів, нормально розпочали другий тайм. Все перекреслили помилки, які ми самі собі створили. Але нічого, будемо виправлятися."

Минулий сезон "Динамо" розпочало набагато успішніше – з розгромних перемог 5:0 та 6:0.

"Не можна порівнювати, адже сезон на сезон не схожий. Сьогоднішня невдача для нас - це реальна втрата двох очок. Ми розраховували на успішніший старт, і мали для цього всі передумови."

У другому турі "Динамо" зіграє домашній матч проти володаря Кубка України сімферопольської "Таврії". "Оболонь" гостюватиме у донецького "Металурга".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Будемо виправлятися" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути