неділя, 11 червня 2017 02:03

"Буде багато українських вболівальників, адже ви отримали безвіз" - воротар збірної Фінляндії

Воротар збірної Фінляндії та німецького "Айнтрахта" Лукаш Градецкі очікує на приїзд великої кількості українських фанатів у Тампере.

Автор: Ірина Козюпа
  Воротар збірної Фінляндії Лукаш Градецкі з партнерами під час прес-конференції
Воротар збірної Фінляндії Лукаш Градецкі з партнерами під час прес-конференції

"Думаю, на матчі буде багато вболівальників збірної України. Ваша країна отримала безвіз з Євросоюзом. Українську політику я не дуже добре знаю. Більше цікавлюся фінською, але відслідковую новини.

Для нас виклик і захоплива пригода зіграти перед нашими вболівальниками. Нещодавно ми осоромилися у товариському матчі з Ліхтенштейном, зігравши внічию 1:1. Втім, збірна Україна зіграла не кращим чином, програвши Мальті.

Це дуже важлива гра для обидвох команд. Ми добре підготувалися, граємо у чудовому місті Тампере. Я сподіваюся на гарну гру і нашу перемогу.

Для мене важлива не стільки тактика, скільки гра серцем. Сподіваюся, я добре виконаю свою роботу і зіграю на нуль. А хтось з моїх партнерів попереду заб'є у ворота збірної України", - сказав Градецкі.

На матчі очікують 10 тисяч вболівальників збірної Фінляндії. Україну підтримає 800 фанатів. Всього стадіон "Ратіна" розрахований на 17 тисяч глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України виграє з рахунком 1:0 - фінський журналіст

Поєдинок Фінляндія - Україна відбудеться 11-го червня у Тампере о 19:00 за київським часом. Пряма текстова трансляція на Gazeta.ua. Прямий ефір на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Зараз ви читаєте новину «"Буде багато українських вболівальників, адже ви отримали безвіз" - воротар збірної Фінляндії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути