Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2012 12:12

Бубка візьме участь в естафеті олімпійського вогню вулицями Лондона

Бубка візьме участь в естафеті олімпійського вогню вулицями Лондона
Сергій Бубка вже в Лондоні ФОТО: noc-ukr.org

Головний олімпієць країни прибув до столиці Ігор ХХХ Олімпіади. Графік Сергія Бубки на час Олімпіади більш ніж насичений. Передусім, уславлений спортсмен підтримуватиме українських олімпійців під час змагань і братиме участь в заходах за участю нашої делегації, зокрема, в церемонії підняття прапора України в Олімпійському селищі, урочистій церемонії відкриття Ігор, прийомі іноземних делегацій в рамках Дня України на Олімпійських іграх тощо.

Як член Міжнародного Олімпійського Комітету Сергій Бубка візьме участь в Сесії МОК, яка традиційно передує Олімпійським іграм, а також стане учасником засідань різних комісій МОК.

Протягом Олімпійських ігор в програмі Сергія Бубки також заходи по лінії Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, віце-президентом якої він є, а також численні міжнародні події.

Вже сьогодні, 23 липня, Бубка стане учасником естафети олімпійського вогню і пронесе Олімпійський факел вулицями Лондона.

Зараз ви читаєте новину «Бубка візьме участь в естафеті олімпійського вогню вулицями Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути