четвер, 04 березня 2010 12:52

Бубка поставив збірній за Ванкувер середню оцінку

Бубка поставив збірній за Ванкувер середню оцінку

Президент Національного Олімпійського комітету (НОК) Сергій Бубка заявив, що результат збірної України на іграх У Ванкувері є прогнозованим. Про це він сказав на прес-конференції, присвяченій підсумкам виступів наших зимових олімпійців.

Бубка нагадав, що ще перед олімпіадою він казав, що одна медаль була б щастям для нашої команди. Серед результатів, показаних олімпійцями, керманич комітету виділив 5-6 місця біатлоністів і потрапляння сноубордистів до 16-ку найкращих. До речі, це був дебютний виступ українських майстрів катання на дошці на таких змаганнях

За 12 бальною шкалою Бубка ставить Україні середній бал. Точну цифру називати відмовився.

"Виступи української збірної турбують. Однак, ми розуміємо, що спортсмени – це люди. Можливо, не було у спортсменів психологічної впевненості", - припускає президент.

"На руїнах СРСР не можна далі їхати. Дуже прикро, що Україна не мала свого представника в жіночому одиночному катанні", - розчарований Бубка.

Розповідає про сумну долю тренувальних баз для зимових видів спорту, які будувалися ще за СРСР.

"В Україні не працюють тренувальні бази для фігуристів, побудовані в 80-х у Одесі та Дніпропетровську. Не розвивається бобслей і ковзанярський спорт. Чемпіонат України з санного спорту проводиться у Латвії. Також в Україні немає баз з лижних гонок. Санно-бобслейні траси в Кременці Тернопільської області та Вишгороді Київської не працюють".

Нагадаємо, що збірна України з олімпіади у Ванкувері не привезла жодної медалі.

Зараз ви читаєте новину «Бубка поставив збірній за Ванкувер середню оцінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути