середа, 28 травня 2008 17:10

Бубка обрав форму уболівальникам-олімпійцям (ФОТО)
11

Вперше команда українських уболівальників підтримуватиме спортсменів під час Олімпіади у своїй власній формі.

Вчора завершився конкурс, організований Національним олімпійським комітетом (НОК) разом з мобільним оператором Олімпійської збірної України компанією "МТС". Вітчизняні дизайнери, серед яких були, зокрема, Андре Тан, Олексій Залевський, Олександр Васильєв, Олена Даць, змагалися за право стати авторами одягу для фанів.

Переможця визначало журі, до складу якого входив також президент НОК України Сергій Бубка, представники засобів масової інформації та гості. Найкращий варіант, на їхню думку запропонував Олексій Залевський. Він також займеться виготовленням аксесуарів. У своїй роботі він використав кольори національного прапора та український орнамент.

Крім професійних моделей перед гостями конкурсу "Олімпійський від кутюр" дефілювали і спортсмени: бронзові призери Олімпійських ігор Олександр Крикун (метання молоту), Анна Сорокіна (стрибки у воду), Сергій Гринь (академічне веслування), чемпіонка Європи Тетяна Колесникова (академічне веслування), учасник Олімпіад Роман Вірастюк (штовхання ядра).

- Приємно, що саме діюча спортсменка, якій вже через декілька місяців виступати на Олімпійських іграх, була одягнута у футболку переможця, - підкреслив після церемонії нагородження Сергій Бубка. - Думаю, що наші уболівальники з задоволенням вдягатимуть цей чудовий екземпляр. За можливості і я приєднаюся до них.

- Ми сподіваємось, що яскрава підтримка уболівальників зможе допомогти нашим спортсменам досягти Олімпійських перемог, - зазначив генеральний директор МТС-Украина Андрій Дубовсков.

Святкова церемонія відкриття Олімпійський ігор відбудеться 8 серпня.

www.noc-ukr.org
Фото: НОК, УНІАН


Зараз ви читаєте новину «Бубка обрав форму уболівальникам-олімпійцям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути