понеділок, 15 березня 2021 23:57

"Брюгге" розбив команду Яремчука

"Брюгге" розбив команду Яремчука
Цього разу в Романа Яремчука не було приводів для радості. Фото: "Гент"

У Бельгії відбувся перенесений матч 26 туру, в якому "Гент" приймав лідера першості – "Брюгге". Впевнену перемогу здобули гості – 4:0

У матчі брали участь три українські футболісти – Роман Яремчук і Роман Безус – за "Гент" і Едуард Соболь – за "Брюгге".

У першому таймі гостріше атакували господарі. Найкращий момент втратив Роман Яремчук. На 21-ій хвилині після розіграшу штрафного форвард бив зльоту з лінії воротарського майданчика й не влучив у ворота. Ще за 10 хвилин форвард збірної України прорвався лівим флангом і виконав гостру передачу на Безуса. Однак удар півзахисника парирував голкіпер гостей Міньйоле.

Воротар гостей взагалі ледь не став антигероєм тайму На перших хвилинах він штовхнув, а потім двома руками звалив нападника Депуатра. Тільки з йому відомих причин арбітр не побіг розглядати епізод до відеоасистентів.

У другій половині гри ситуація змінилася кардинально. У складі гостей на поле вийшов молодий талант Шарль Де Кетеларе. На 52-ій хвилині Соболь розпочав атаку гостей, яку чудовим пасом продовжив Де Кетеларе, а завершив Дост – 0:1.

На 64 і 67 хвилинах гості забили ще двічі. Відзначилися Де Кетеларе й Дост. На 80-ій хвилині Яремчук не встежив у своєму карному майданчику за Пересом, який ударом головою після кутового встановив остаточний результат – 0:4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Арсенал" цікавиться форвардом збірної України

"Брюгге" продовжує впевнено лідирувати в чемпіонаті Бельгії. В команди 70 залікових балів. "Гент" залишився на 11 місці з 40 очками. У матчі першого кола виграв "Гент" – 1:0.

Зараз ви читаєте новину «"Брюгге" розбив команду Яремчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути