неділя, 02 травня 2010 17:29

Британський таблоїд писатиме про ЧС-2010 у 3D форматі

Британський таблоїд писатиме про ЧС-2010 у 3D форматі

Британський таблоїд "The Sun", котрий є найпопулярнішою газетою Туманного Альбіону, вирішив ще більше догодити своїм читачам – новини з полів чемпіонату світу в ПАР британці читатимуть у трьох вимірах!

Цього літа "The Sun" вийде у популярному 3D форматі, який стане доступним для сприйняття завдяки спеціальним окулярам, що видаватимуть читачам разом із купленим примірником.

Такий крок власники спеціально зробили задля футбольного чемпіонату світу, на якому збірна Англії вважається одним із головних фаворитів, а отже британці будуть із нетерпінням чекати на газетні огляди матчів, історії про гравців, навколофутбольні новини. Годі й казати, наскільки багато футбол важить у британському соціумі!

Видавці знають, як втілити амбітний проект у життя. спеціальні окуляри з різнокольоровим склом допоможуть правильно сприйняти специфічну фарбу та поєднання кольорів, котрі оживляють малюнки та фотографії.

У газети є шанс протестувати свою ідею – за тиждень до старту Мундіалю вийде пробний примірник. Від того, наскільки нововведення буде успішним, залежить розвиток ідеї використання 3D в класичній пресі. У разі популярності футбольних шпальт в об"ємному форматі "The Sun" буде розширювати використання "знахідки" – у першу чергу це стосується комерційної інформації, тобто реклами.

Було б несправедливо промовчати про піонера використання об"ємної поліграфії – першим 3D- виданням в Європі стала бельгійська спортивна газета "La Derniere Heure".

В Україні наразі набуває шаленої популярності показ 3D-кіно, тож можна сподіватися, що і вітчизняні видавці можуть застосувати досвід європейських колег до Євро-2012.

За матеріалами ІЦ "Україна 2012"

Зараз ви читаєте новину «Британський таблоїд писатиме про ЧС-2010 у 3D форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути