четвер, 27 жовтня 2011 20:05

Британська бобслеїстка зламала хребет на тренуванні

Британська бобслеїстка зламала хребет на тренуванні

Британська бобслеїстка Серіта Шоун отримала перелом хребта в аварії на санно-бобслейній трасі в німецькому Вінтерберзі. Це сталося увечері 26 жовтня. Шоун доставили в місцеву лікарню, де їй зробили операцію. Стан спортсменки оцінюється як важкий, але стабільний, пише видання The Telegraph.

Про обставини аварії нічого невідомо. Шоун була розганяючою в екіпажі-двійці, в який також входила Фіона Харрісон. Харрісон отримала травму голови і теж перебуває в лікарні. Її стан менш важкий, ніж у Шоун.

У Вінтерберзі бобслеїстки готувалися до чемпіонату Великобританії (він пройде на німецькій трасі), який стартує 28 жовтня. Офіційний сайт Асоціації бобслею Великобританії підтвердив, що дві спортсменки потрапили в аварію. Офіційно імена бобслеїсток не називаються.

22-річна Шоун раніше виступала в семиборстві, але перейшла в бобслей. У сезоні-2011/12 вона повинна була виступити на Кубку Європи, а наприкінці сезону передбачалося її участь у Кубку світу. 25 жовтня в своєму твіттері вона написала, зокрема: "Кілька аварій, але все ще жива!"

У листопаді 2009 року на трасі в німецькому Кенігзее важкі травми отримала російська бобслеїстка Ірина Скворцова. Довгий час життя спортсменки перебувало під загрозою, але вона вижила. Під час реабілітації Скворцова говорила, що має намір повернутися у спорт і виступити на Олімпіаді 2014 року в Сочі, однак у вересні 2010 року відмовилася від цієї ідеї.

Зараз ви читаєте новину «Британська бобслеїстка зламала хребет на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути