середа, 25 листопада 2009 18:29

Російська бобслеїстка важко травмувалася на тренуванні

Російська бобслеїстка важко травмувалася на тренуванні

Російська бобслеїстка Ірина Скворцова отримала важкі травми під час тренувального заїзду на трасі в німецькому Кенігзее і знаходиться у важкому, але стабільному стані. Про це повідомив перший віце-президент Федерації бобслею і скелетона Росії Володимир Мисєв.

За його словами, напередодні Ірині була зроблена операція. Зараз 20-річна спортсменка знаходиться в стані штучної коми, з якої лікарі її поки не виводять. "Медики роблять все можливе. Стан медицини тут на дуже високому рівні", - підкреслив Мисєв.

Зазначимо, що нещасний випадок стався на тренуванні перед стартом другого етапу Кубка Європи з бобслею в Кенігзее. Виною всьому, очевидно, стали дії судді, що, не дивлячись на червоне світло на старті, наполіг на початку заїзду боліда Надії Філіної та Ірини Скворцової.

Філіна, що має вже значний досвід виступів, вказувала судді на те, що горить червоне світло, однак той повторив вимогу стартувати. За словами Мисєва, якщо регулювальник на дорозі дає машині знак їхати, незважаючи на заборонний сигнал світлофора, всі слухаються регулювальника.

Через кілька секунд на трасу, вже на зелене світло, виїхав екіпаж Євгена Пашкова та Андрія Матюшкова. У результаті відбулося зіткнення. Пашков, Матюшко і Філіна теж отримали травми, проте в найбільш важкому стані опинилася Ірина Скворцова, на яку припав основний удар. Лікарі кажуть, що загрози життю спортсменки немає, але про спортивну кар"єру їй доведеться забути.

В даний час причини події встановлює німецька поліція.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Російська бобслеїстка важко травмувалася на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути