вівторок, 12 жовтня 2010 18:13

Бріггс назвав Віталія Кличка шарлатаном і заступився за астматиків (ВІДЕО)

Бріггс назвав Віталія Кличка шарлатаном і заступився за астматиків (ВІДЕО)

Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Шеннон Бріггс, суперник чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка, у понеділок влаштував скандал на прес-конференції в Гамбурзі, згадавши про те, як в одному з інтерв'ю Кличко-старший заявив, що "астма Бріггса стане хорошим виправданням його поразки ", в поєдинку, який відбудеться 16 жовтня.

"Віталій зганьбив себе, заявивши, що астма не є смертельною хворобою. Від неї в США щодня помирають 13 людей. Хто він? Доктор? Хто видав йому ступінь доктора філософії? Скажіть мені про це. В Америці люди вмирають щодня. Ти лікар? Ти лікар? Ти шарлатан. Ось, хто ти", - сказав Бріггс.

Американець також звинуватив українського чемпіона в брехні і удаванні, заявивши, що В. Кличко за останній час переміг "чотирьох мішків", а сам він є єдиним астматиком, який завоював чемпіонський титул.

"У мене була найкраща підготовка за всю кар'єру. Мій виступ у рингу буде не таким, яким ви очікуєте його побачити, я краще за всіх колишніх супротивників Кличко. Я не боюся йому протистояти і заберу пояс чемпіона в США".

Нагадаємо, бій Кличко - Бріггс відбудеться 16 жовтня в Гамбурзі.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Бріггс назвав Віталія Кличка шарлатаном і заступився за астматиків (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути