пʼятниця, 04 лютого 2011 14:05

Бразильський голкіпер забив 95-й гол у кар'єрі (ВІДЕО)

Бразильський голкіпер забив 95-й гол у кар'єрі (ВІДЕО)

Найрезультативніший воротар в історії футболу Рожеріо Сені забив 95-й гол у кар'єрі. У ніч на 4 лютого бразилець Сені, який виступає за клуб "Сан-Паулу", відзначився в матчі чемпіонату штату Сан-Паулу з "Ліненсе" (3:2). На 85-й хвилині голкіпер реалізував штрафний удар і забив гол, який виявився в результаті переможним, повідомляє видання Terra Brasil.

Деякі статистики вважають, що цей гол став для воротаря 97-м. Однак на сайті Міжнародної федерації футбольної історії і статистики (IFFHS) у списку кращих голкіперів-бомбардирів зазначено, що до 31 грудня 2010 Сені забив 93 м'ячі. Гол у ворота "Ліненсе" в 2011 році став для нього другим.

Варто відзначити також, що в матчі з "Ліненсе" відзначився чемпіон світу 2002 року Рівалдо, який проводив свою першу гру за "Сан-Паулу". Рівалдо забив гол на 56-й хвилині, зробивши рахунок 1:1.

У чемпіонаті штату "Сан-Паулу" ділить третє-четверте місце з "Американу". В обох команд по 12 очок після шести матчів. Від йде на першому місці "Палмейраса" "Сан-Паулу" відстає на чотири очки.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Бразильський голкіпер забив 95-й гол у кар'єрі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути