пʼятниця, 02 жовтня 2009 11:54

Бразильський форвард "Спартака" згоден грати за збірну Росії

Бразильський форвард "Спартака" згоден грати за збірну Росії

Бразильський нападаючий московського "Спартака" Веллітон заявив, що він готовий грати за збірну Росії з футболу. Веллітон відзначив, що зараз у нього немає намірів займатися оформленням російського громадянства, але якщо йому зроблять пропозицію, то він із задоволенням виступатиме за російську збірну, пише видання "Советский спорт".

Бразилець, якому 22 жовтня виповниться 23 роки, зізнався, що потрапити в збірну своєї країни йому дуже складно. Веллітон розповів, що клуб "Гойяс", за який він грав в Бразилії, не належить до провідних в країні, тому тренери національної команди його не помічали.

Крім того, за словами Веллітона, керівництво "Гойяса" не відпускало своїх молодих футболістів в юнацьку і молодіжну збірні Бразилії, тому тренери першої команди нічого про нього не знали.

До "Спартака" Веллітон перейшов у липні 2007 року. У чемпіонаті Росії 2009 року бразилець є найкращим бомбардиром, забивши 15 голів (з них один - з пенальті).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бразильський форвард "Спартака" згоден грати за збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути