пʼятниця, 15 січня 2010 13:19

Бразилець Родріго поскаржиться на "Динамо" у ФІФА

Бразилець Родріго поскаржиться на "Динамо" у ФІФА

Бразильський захисник Родріго, права на якого належать київському "Динамо", до цього часу не знає, де він гратиме в 2010 році. Після того, як його контракт із "Сан-Паулу" закінчився 31 грудня минулого року, футболіст чекає на рішення київського "Динамо", яке має визначити його подальшу долю. Проте терпіння футболіста закінчується.

"Досить безглузда ситуація, оскільки клуб не дозволяє гравцеві вирішувати питання, що стосуються його життя. Ми вели переговори з одним бразильським клубом, але вони в даний час через це заморожені. Ми вже звернулися до нашого адвоката, і Родріго звернеться до ФІФА зі скаргою з метою вирішення ситуації", - підтвердив агент бразильця Джузеппе Діогуарді.

Адвокат Даніель Камарго заявив, що український клуб повинен визначитися, що він збирається робити. "Родріго не дають використовувати свою професію. Так не може продовжуватися", - сказав адвокат.

За повідомленнями ЗМІ, в Бразилії до Родріго проявляють інтерес "Фламенго", "Коринтіанс" і "Атлетіко" (Мінейро).

З одного боку Родріго поки не отримав згоди українського клубу на перехід в один з бразильських клубів, з іншого - для повернення до київського "Динамо" необхідно, щоб київський клуб надіслав йому листа, в якому б висловлював зацікавленість у такому поверненні. Тільки в цьому випадку йому оновлять робочу візу. Але на даний момент "Динамо" не зробило і цього, і не подає жодних сигналів, коли ця ситуація вирішиться.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Бразилець Родріго поскаржиться на "Динамо" у ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути