Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 12:38

Брати Клички мають намір піти з боксу лише відібравши пояс у Хея

Брати Клички мають намір піти з боксу лише відібравши пояс у Хея

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко заявив, що вони з братом не збираються завершувати кар'єру, поки не завоюють пояс WBA в суперважкій вазі, який зараз належить британцеві Девіду Хею.

"Ми з братом завжди говорили, що прагнемо завоювати всі чотири головних пояси в суперважкій вазі, тим самим створивши спортивну історію. Три пояси у нас вже є і ще один залишився у Девіда Хея. Таким чином, або він буде битися з одним з нас, або піде з боксу, і ми будемо битися з кимось іншим. Але ні Віталій, ні я не будемо навіть думати про відхід, поки у нас не буде всіх чотирьох поясів", - сказав Кличко, якого цитує allboxing.ru.

Українець зазначив, що сумнівається в тому, що Хей закінчить спортивну кар'єру в жовтні, а також у тому, що до цього часу його бій з Хеєм відбудеться.

"Я зустрінуся з Чісорою і потім, можливо, з Адамеком, так що малоймовірно, що наш з ним бій може відбутися раніше кінця цього року. І я підозрюю, що, незважаючи на всі слова Хея про відхід з боксу, він зможе дозволити собі залишити спорт перш, ніж зустрінеться зі мною. Чому я кажу це? Хей дійсно вважає, що його спадщиною стане бій проти Одлі Харрісона? Це були найбільш захоплюючі три раунди в історії боксу, чи не так? Якщо Хей хоче піти у відставку саме так, то він зрадить своїх шанувальників і його спадщина буде втрачено, якщо він не зустрінеться зі мною", - наголосив Володимир Кличко.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко заявив, що якщо бій проти чемпіона WBA британця Девіда Хея не відбудеться 2 липня, то він не відбудеться ніколи.

Наступні бої брати Клички проведуть цієї весни - Віталій 19 березня зустрінеться з кубинцем Одланьер Солісом, а Володимир 30 квітня проведе бій проти британця Дерека Чісори.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички мають намір піти з боксу лише відібравши пояс у Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути